Schoonoord

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Schoonoord? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Schoonoord Heel provincie Drenthe!

Coronatest Schoonoord met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Schoonoord, De Kiel Kies 80+ PCR TEST locaties

Het corona virus blijft slachtoffers maken, waarom is de antigeen corona test een goede oplossing? Het aantal slachtoffers van het corona virus is ontzettend hoog. Helaas is de kans groot dat dit er op korte termijn enkel nog maar meer zullen worden. Toch is het erg belangrijk dat iedereen zich aan de regels omtrent het […]

CORONATEST Schoonoord, De Kiel Kies 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Snel Afvallen in Schoonoord begeleid door Diëtist Schoonoord

Begeleid Afvallen met diëtist Schoonoord – Snel en Gezond!

👇Plan uw Gratis 3D scan👇️ Waarom kun je de hulp van een diëtist in Schoonoord gebruiken wanneer je wilt afvallen? Overgewicht komt steeds vaker voor in Schoonoord. Dat komt onder andere doordat er steeds meer mensen zijn die te weinig bewegen en ongezond eten. Op de lange termijn kan zo’n levensstijl er voor zorgen dat […]

Begeleid Afvallen met diëtist Schoonoord – Snel en Gezond! Lees verder >>

Tandarts praktijk Schoonoord spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Schoonoord: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar de beste tandarts regio Schoonoord? Op deze pagina vind je een kaart van alle betrouwbare tandartsen Schoonoord! Ook staan op deze pagina alle narcosetandartsen en angst tandartsen regio Schoonoord. Zo vind je hier altijd een tandarts Schoonoord of een angsttandarts in Echtenerbrug welke bij jou past. Klik snel door en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Schoonoord: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep ziekenhuis contactgegevens beoordeling

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep

Het CVS/ME Centrum Amsterdam is in 1998 opgericht als een multidisciplinair centrum voor onderzoek en behandeling van moeheid. In april 2008 is de staf uitgebreid met een cardioloog. Het centrum is zelfstandig, geen onderdeel van een ziekenhuis of universiteit, maar wel met banden met universitaire centra in binnen en buitenland.

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep Lees verder >>

W J Kindermans Fysiotherapie fysio zorgverzekering

W J Kindermans Fysiotherapie

U kunt ons vinden op de tweede verdieping van het 1e lijnsgezondheidscentrum Bonnehûs. De praktijk biedt algemene fysiotherapie, verschillende specialisaties, zie elders, en beweegprogrammas voor verschillende aandoeningen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Galileo kantel trilplaat. We werken zonder wachtlijst. Afspraken buiten genoemde tijden zijn in overleg mogelijk.

W J Kindermans Fysiotherapie Lees verder >>

Scroll naar top