Schoonoord

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Schoonoord? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Schoonoord Heel provincie Drenthe!

Tandarts praktijk Schoonoord spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Schoonoord: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar de beste tandarts regio Schoonoord? Op deze pagina vind je een kaart van alle betrouwbare tandartsen Schoonoord! Ook staan op deze pagina alle narcosetandartsen en angst tandartsen regio Schoonoord. Zo vind je hier altijd een tandarts Schoonoord of een angsttandarts in Echtenerbrug welke bij jou past. Klik snel door en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Schoonoord: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep ziekenhuis contactgegevens beoordeling

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep

Het CVS/ME Centrum Amsterdam is in 1998 opgericht als een multidisciplinair centrum voor onderzoek en behandeling van moeheid. In april 2008 is de staf uitgebreid met een cardioloog. Het centrum is zelfstandig, geen onderdeel van een ziekenhuis of universiteit, maar wel met banden met universitaire centra in binnen en buitenland.

Ellertsveld Het Woonwijkcentrum Treant Zorggroep Lees verder >>

W J Kindermans Fysiotherapie fysio zorgverzekering

W J Kindermans Fysiotherapie

U kunt ons vinden op de tweede verdieping van het 1e lijnsgezondheidscentrum Bonnehûs. De praktijk biedt algemene fysiotherapie, verschillende specialisaties, zie elders, en beweegprogrammas voor verschillende aandoeningen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Galileo kantel trilplaat. We werken zonder wachtlijst. Afspraken buiten genoemde tijden zijn in overleg mogelijk.

W J Kindermans Fysiotherapie Lees verder >>

Scroll naar top