Groessen

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Groessen? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Groessen Gelderland!

Zorgboerderij De Ooijsebrug instellingen voor gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Zorgboerderij De Ooijsebrug

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij De Ooijsebrug Lees verder >>

Adrie Sweers Praktijk voor Gezondsheidsbevordering beoordelingen Praktijk Alternatieve Geneeswijze

Adrie Sweers Praktijk voor Gezondsheidsbevordering

Stichting Ademleer biedt aan voor bedrijven, groepen en particulieren:Lessen in yoga, in combinatie met de techniek van de Vol-Ledige ademen meditatie, waardoor contact ontstaat tussen de mens en heteeuwige, natuurlijke, constant veranderende NU. Begeleiding ademsessies, tijdens dynamisch meditatieve bos-en strandwandelingen.

Adrie Sweers Praktijk voor Gezondsheidsbevordering Lees verder >>

Tandarts praktijk Groessen spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Groessen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een nieuwe tandartspraktijk Groessen? Op dit bericht vind je een overzicht van alle betrouwbare tandarts regio Groessen! Ook vind je op deze pagina alle angsttandartsen en narcose tandartsen Groessen. Hierdoor vind je hier altijd een goede angsttandarts regio Groessen – Gelderland welke bij jou past. Klik op deze pagina en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Groessen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Fysiospecialisten Duiven manuele therapie

Fysiospecialisten Duiven

Fysiospecialisten Duiven heeft de afgelopen dertig jaar een gestage groei doorgemaakt. Anno 2015 telt de praktijk zes fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialismen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in manuele therapie, bekkentherapie, kinderfysiotherapie, craniosacrale therapie, viscerale therapie, medical taping, kaaktherapie en sportmedisch advies.Wij zijn aangesloten bij het schoudernetwerk U kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing

Fysiospecialisten Duiven Lees verder >>

Scroll naar top