Sellingen

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Sellingen? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Sellingen Groningen!

Zorgboerderij De Spinberg Ervaren gehandicaptenzorg

Zorgboerderij De Spinberg

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij De Spinberg Lees verder >>

Maatschap Beijering Sikkens diarree huisarts {stad}

Maatschap Beijering Sikkens

Huisartsenpraktijk Van Philips is een innovatieve, moderne en excellente praktijk in Alkmaar Nieuw-Zuid. Het is gemakkelijk om bij ons telefonisch, aan de balie of online afspraken te maken, vragen te stellen aan de assistente of andere medische zorgvragen te stellen. Wij zijn een kleine, veerkrachtige (opleiding)praktijk, hebben altijd een vrouwelijke dokter in de praktijk werkzaam

Maatschap Beijering Sikkens Lees verder >>

Irene Prins orthomoleculair diëtist

Irene Prins

Gezonde voedingsadviezen voor het hele gezin, adviezen bij lichamelijke klachten, zowel individuele als groepsbegeleiding, samenwerking diverse zorgprofessionals, workshops en lezingen voor bedrijven/verenigingen/scholen worden op maat gemaakt, supermarktbegeleiding en nog veel meer.Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik help u graag!

Irene Prins Lees verder >>

Tandarts praktijk Sellingen spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Sellingen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een nieuwe tandartsen regio Sellingen? Op onze site vind je een kaart van alle beste tandartspraktijk in Sellingen! Ook staan onze site alle angsttandartsen en narcose tandartsen Sellingen. Zo vind je op deze pagina altijd een tandarts Sellingen of de beste nood tandarts Odoorn die bij jou past. Klik snel door en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Sellingen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top