Asten

Opzoek naar een betrouwbare kliniek Asten? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Asten Heel provincie Noord Brabant!

Fysiotherapie en Acupunctuur H W M van Beek manueel therapeut

Fysiotherapie en Acupunctuur H W M van Beek

Onze praktijk voor fysiotherapie is sinds 1986 gevestigd in de Elisabeth Wolffstraat te Amsterdam West, nabij de Bilderdijkstraat en Kinkerstraat. Wij bieden vele soorten behandelingen aan, waaronder: > algemene fysiotherapie> psychosomatische fysiotherapie> beweegprogramma COPD> adem- ontspanningstherapie> dry-needling> manuele therapie

Fysiotherapie en Acupunctuur H W M van Beek Lees verder >>

Campanula Huisartsenpraktijk huisarts {stad}

Campanula Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk R Runhert & W Busser heeft 3 huisartsen: Robert Runhert, Heleen Busser en Josine Leeuw.Vanaf maart 2006 waren alle huisartsen van Geuzenveld gevestigd onder één dak onder de naam Geuzenhoed aan de Nolensstraat 358.De huisartsen hadden afzonderlijke praktijken maar werkten samen aan een aantal gedeelde zorgprojecten.Met ingang van 1 september 2010 zijn de praktijken

Campanula Huisartsenpraktijk Lees verder >>

Zorgatelier Sjiek beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Zorgatelier Sjiek

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgatelier Sjiek Lees verder >>

Bril 88 beoordelingen opticien

Bril 88

BRIL73 is een optiekbedrijf waar iedereen terecht kanvoor een nieuwe bril, monturen, glazen, contactlenzen en hoortoestellen.Voor (moelijke) reparaties aan brillen, draaien wij onze hand niet omWij streven ernaar dat iedereen zijn of haar bril weer zo spoedig mogelijk weer op de neus heeft, daar staan wij ook om bekend.

Bril 88 Lees verder >>

Scroll naar top