Lage Mierde

Opzoek naar een betrouwbare kliniek in Lage Mierde? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in de regio Lage Mierde Noord Brabant!

Zo-ndag BV instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten beoordeling

Zo-ndag BV

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zo-ndag BV Lees verder >>

Hove B M ten fysio manuele therapie

Hove B M ten

De praktijk is aangesloten bij het KNGF, NVMT, CRAFTA en is BIG geregistreerd en opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. HOOFD fysio is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en craniofaciale therapie en ik, Monique Goossens, ben gespecialiseerd in het behandelen van nek- en hoofdpijnklachten, kaakklachten en klachten in het aangezicht. Na mijn opleiding als

Hove B M ten Lees verder >>

Mantel R tandarts behandelstoel

Mantel R

Welkom bij Leeuwangh tandartsen.Een kleinschalige tandartspraktijk waarbij een persoonlijke aanpak belangrijk is. Niet elke keer een andere tandarts, maar gewoon Martijn of Marieke Leeuwangh. Martijn legt zich vooral toe op esthetische vullingen cq kroon- en brugwerk en wortelkanaalbehandelingen.Marieke maakt vooral erg goede prothesen.Kortom: kleinschalig, maar van vele markten thuis. Samen met andere specialisten in de

Mantel R Lees verder >>

Tandarts praktijk Lage Mierde spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Lage Mierde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een goede tandartspraktijken Lage Mierde? Op deze pagina vind je een kaart van alle gerenommeerde tandartspraktijken regio Lage Mierde! Ook vind je op deze pagina alle angsttandartsen en narcose tandartsen Lage Mierde. Op deze manier vind je op deze pagina altijd een tandarts Lage Mierde of een tandarts regio De Mheen / Gelderland die bij jouw wensen past. Klik op dit bericht en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Lage Mierde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top