Dirkshorn

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Dirkshorn? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in de regio Dirkshorn – Noord Holland!

Tandarts praktijk Dirkshorn spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Dirkshorn: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar de beste tandartspraktijken in Dirkshorn? Hier vind je een kaart van alle betrouwbare tandartspraktijken Dirkshorn! Daarnaast staan op deze pagina alle angsttandartsen en narcose tandartsen Dirkshorn. Op deze manier vind je hier altijd een ervaren angsttandarts in Dirkshorn – Noord Holland welke bij jou past. Klik op dit bericht en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Dirkshorn: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

corona sneltest Dirkshorn teststraat

Coronatest Dirkshorn – uitslag in 15 min! Voor €65

Raken er op scholen in Dirkshorn veel mensen besmet met het coronavirus? Inmiddels zijn er al erg veel mensen in Nederland (Dirkshorn) besmet geweest met het coronavirus. Doordat er al zoveel mensen een besmetting hebben gehad, kan er langzaam maar zeker worden vastgesteld waar veel corona besmettingen ontstaan. Een locatie waar erg veel nieuwe besmettingen […]

Coronatest Dirkshorn – uitslag in 15 min! Voor €65 Lees verder >>

Gruijl-Freeke C S M de wanneer spoed tandarts

Gruijl-Freeke C S M de

De Lohmankliniek is ontstaan door het samengaan van twee tandartsenpraktijken. Wij streven naar een zo breed mogelijk mondheelkundig zorgaanbod. De kliniek is gehuisvest in een groot, modern en licht praktijkpand met meerdere behandelkamers, steriele behandelruimte voor o.a. implantologie, rontgenkamer, moderne sterilisatie en een aantrekkelijke wachtruimte.

Gruijl-Freeke C S M de Lees verder >>

Fysiotherapie Middendorp fysiotherapeut

Fysiotherapie Middendorp

Fysiotherapie Midden-Drenthe is een fysiotherapiepraktijk gelegen in Beilen met twee dependances. Deze zijn gelegen in Westerbork en Witteveen. Met een team van 8 fysiotherapeuten wil Fysiotherapie Midden-Drenthe het beste voor u en uw gezondheid. Binnen het team van Fysiotherapie Midden-Drenthe zijn verschillende specialisaties aanwezig, zodat er voor iedere patiënt een passende behandelmethode is.Fysiotherapie Midden-Drenthe is

Fysiotherapie Middendorp Lees verder >>

Scroll naar top