Enkhuizen

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Enkhuizen? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in omgeving Enkhuizen Heel provincie Noord Holland!

corona sneltest Enkhuizen teststraat

Coronatest Enkhuizen – uitslag in 15 min! Voor €65

Wat zijn de verschillen tussen een PCR-test en een antigeen-test? Het is voor veel mensen moeilijk om te begrijpen waardoor de GGD in Enkhuizen er voor kiest om gebruik te maken van de PCR-testmethode. Veel mensen snappen dit niet doordat het erg lang duurt voordat je de uitslag van de test te horen krijgt. Dat […]

Coronatest Enkhuizen – uitslag in 15 min! Voor €65 Lees verder >>

Tandarts praktijk Enkhuizen spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Enkhuizen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een goede tandarts Enkhuizen? Hier vind je een verzameling van alle beste tandartspraktijk regio Enkhuizen! Ook staan op ons overzicht alle angsttandartsen en narcose tandartsen regio Enkhuizen. Zo vind je onze site altijd de beste nood tandarts regio Enkhuizen welke bij jouw wensen past. Bekijk deze pagina en vind jouw nieuwe tandarts!

Tandarts praktijk Enkhuizen: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Fysio-Manueeltherapie Molenweg manueel therapeut

Fysio-Manueeltherapie Molenweg

Wij zijn Fysio-Logisch! een praktijk voor fysiotherapie en bewegingsadvies.Voor begeleiding van start tot finish!Bij Fysio-Logisch! wordt gekeken naar het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid van de persoon in zijn totaliteit én op het niveau van de lokale klacht. Het is een aanpak, gericht op revalidatie en/of preventie. U wordt als persoon in zijn geheel benaderd.

Fysio-Manueeltherapie Molenweg Lees verder >>

LiCoLi jeugdhulp mediation beoordeling

LiCoLi

Karakter is hét expertisecentrum rond complexe kinder- en jeugdpsychiatrie.Kinderen en jongeren (0-18 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose, etc Karakter biedt behandeling thuis, op de polikliniek, via een opname of op de crisisafdeling.

LiCoLi Lees verder >>

Scroll naar top