Soest

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Soest? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Soest – Utrecht!

Tandarts praktijk Soest spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Soest: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een goede tandartsen regio Soest? Op deze pagina vind je een verzameling van alle gerenommeerde tandartsen Soest! Daarnaast vind je op deze pagina alle narcosetandartsen en angst tandartsen Soest. Op deze manier vind je op deze pagina altijd de beste nood tandarts Soest / Utrecht welke bij jou past. Bekijk het nu en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Soest: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Huisartsenpraktijk Smitsveen huisartsenpraktijk {stad}

Huisartsenpraktijk Smitsveen

We bieden hoogwaardige eerstelijns huisartsgeneeskundige zorg in de volle omvang (behalve verloskunde). De praktijkorganisatie is modern en vooruitstrevend en de praktijk is maximaal geautomatiseerd. De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. We leiden doktersassistentes op en bieden stages aan studenten en co-assistenten geneeskunde. Het belangrijkste doel van de praktijk is het aanbieden van

Huisartsenpraktijk Smitsveen Lees verder >>

Centrum voor Fysiotherapie F van Luxemburg kinderfysio

Centrum voor Fysiotherapie F van Luxemburg

Het Centrum voor Fysiotherapie Soest maakt door middel van lichte mobiliserende technieken het SI-gewricht en de wervelkolom weer los en pakt daarmee de daadwerkelijke oorzaak van uw klachten aan. Daarnaast wordt uw beenlengteverschil nagekeken en geminimaliseerd.De praktijk boekt met deze manier van behandelen vele jaren zeer goede resultaten.

Centrum voor Fysiotherapie F van Luxemburg Lees verder >>

Meijsen - de Kat Logopediste/Counseler P F M jeugd ggz instellingen

Meijsen – de Kat Logopediste/Counseler P F M

Ik bied mindfulnesstrainingen aan middels de Methode Eline Snel. Dit is een van de meest gebruikte methodes wereldwijd voor kindermindfulness. Eline Snel ontwikkelde deze training aan de hand van het achtweekse programma Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) van de grondlegger van mindfulness, Jon Kabat-Zinn. De training is geschikt voor alle kinderen. Omdat ik naast mindfulnesstrainer ook

Meijsen – de Kat Logopediste/Counseler P F M Lees verder >>

Scroll naar top