Klinieken

Orthopedium Orthopedische Kliniek klinieken kliniek review

Orthopedium Orthopedische Kliniek

Kliniek Orthopedium is een orthopedische kliniek in Delft. Onze orthopeden zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten knie-, heup- en schouderaandoeningen. Iedereen die binnen ons specialisatiegebied valt, en een operatie of behandeling nodig heeft, is welkom bij Kliniek Orthopedium.In goede handenDe orthopeden van Kliniek Orthopedium behoren tot de top van hun vakgebied. De up-to-date

Orthopedium Orthopedische Kliniek Lees verder >>

Velthuis Kliniek ervaring kliniek contactgegevens

Velthuis Kliniek

Zorg voor benen in goede handenVoordelen Spataderkliniek kwaliteitsgarantie door samenwerking tussen dermatoloog en vaatchirurg 24-uurs nazorg behandeling met de modernste apparatuur en nieuwste technieken geen wachttijden, behandeling binnen twee weken diagnose en behandelplan in één afspraak VergoedingAlle behandelingen met een medische indicatie die u ondergaat bij de Spataderkliniek worden door alle grote zorgverzekeraars volledig vergoed.

Velthuis Kliniek Lees verder >>

Reinaert Kliniek ervaring kliniek contactgegevens

Reinaert Kliniek

Medinova Kliniek Breda is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. De orthopedisch chirurgen die werken in Medinova Kliniek Breda zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan de schouder, enkel, rug, heup en kniegewrichten. In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de meest state-of-the-art technieken van vandaag de dag.

Reinaert Kliniek Lees verder >>

Scroll naar top