Delft

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek Delft? Geen probleem hier vind u goede klinieken in omgeving Delft Heel provincie Zuid Holland!

EEN GEHEEL Praktijk Alternatieve geneeswijzen kliniek review

EEN GEHEEL Praktijk

Praktijk ÉÉN GEHEEL is een Eclectische Energetische Natuurgeneeskundige praktijk voor natuurgeneeswijzen, voortgekomen uit de inmiddels ruim 10-jarige praktijk voor Body Stress Release, waar de teveel aan opgeslagen spierspanning in het lichaam door middel van handmatige impulsen (niet te verwarren met een ontspanningsmassage) de mogelijkheid krijgt het lichaam te verlaten. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam

EEN GEHEEL Praktijk Lees verder >>

Balans en Reflectie Marijn van der Vegt Praktijk Alternatieve Geneeswijze beoordeling

Balans en Reflectie Marijn van der Vegt

Lijdt jeLijdt je aan stress, angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is?Reiki is een Japanse spirituele methode die werkt met zachte aanraking. Reiki brengt balans, ontspanning en bevordert genezing.Atlas Reiki bestaat sinds 2002.Reiki BehandelingenReiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest.

Balans en Reflectie Marijn van der Vegt Lees verder >>

Timmermans Natuurgeneeskundig Therapeute Lisette beoordelingen Alternatieve Geneeswijze

Timmermans Natuurgeneeskundig Therapeute Lisette

Strijker Marcos-therapie biedt natuurtherapie en coaching aan bij een breed scala aan klachten en problemen. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en integer. Ons uitgangspunt is dat de natuur een enorm vermogen heeft om zich te herstellen.Wij mensen dragen datzelfde vermogen in ons.Marcos-therapie spreekt deze zelfhelende kracht van de natuur in jou aan.

Timmermans Natuurgeneeskundig Therapeute Lisette Lees verder >>

Body Stress Release Praktijk Renée Heetland Alternatieve geneeswijzen

Body Stress Release Praktijk Renée Heetland

Neurofeedback; hoe werkt het?Neurofeedback is een behandelmethode waarbij afwijkende hersengolven getraind worden om klachten te verminderen. Klachten die met neurofeedback verminderd of zelfs verholpen kunnen worden, zijn o.a. ADHD, concentratieproblemen en depressie.Bij BMC Deurne maken we de hersenactiviteit zichtbaar in een animatie of in een film. Wanneer de hersenen de juiste golven produceren, worden ze

Body Stress Release Praktijk Renée Heetland Lees verder >>

Scroll naar top