Noordwijkerhout

Opzoek naar een betrouwbare kliniek Noordwijkerhout? Geen probleem hier vind u betrouwbare klinieken in de regio Noordwijkerhout Heel provincie Zuid Holland!

ErgoZorg beoordelingen ergotherapeut

ErgoZorg

Zelf uit bed kunnen komen, jezelf aankleden, de trap aflopen, boodschappen doen, een eigen maaltijd bereiden. Zelfstandigheid is een groot goed en een beperking, van wat voor aard dan ook, hoeft niet te betekenen dat zelfstandigheid tot het verleden behoort. Ergotherapie helpt mensen met problemen of beperkingen in hun dagelijks functioneren om weer zo zelfstandig

ErgoZorg Lees verder >>

Logeerhuis De Tuimelaar Het Raamwerk instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten beoordeling

Logeerhuis De Tuimelaar Het Raamwerk

Bij Atelier De Kunstvlieg kunnen de deelnemers hun dag een zinvolle invulling geven, door uiteenlopende kunstzinnige activiteiten uit te oefenen. Dit geschiedt individueel of in groepsverband onder deskundige begeleiding van pedagogisch en artistiek opgeleide medewerkers. Deze begeleiding gaat uit van de individuele mogelijkheden van de deelnemers.

Logeerhuis De Tuimelaar Het Raamwerk Lees verder >>

Zorgboerderij Arbeidslocatie Het Raamwerk beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Zorgboerderij Arbeidslocatie Het Raamwerk

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij Arbeidslocatie Het Raamwerk Lees verder >>

Scroll naar top