Aalden

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Aalden? Geen probleem hier vind u betrouwbare klinieken in de regio Aalden Drenthe!

Duste/Blokzijl Fysiotherapiepraktijk manueel therapeut

Duste/Blokzijl Fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende vormen van fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie waarmee

Duste/Blokzijl Fysiotherapiepraktijk Lees verder >>

Fysiotherapie Aalden/Zweeloo fysiotherapeut

Fysiotherapie Aalden/Zweeloo

Sinds 1991 kunt u bij deze praktijk terecht voor meerdere soorten behandelingen, begeleiding en ondersteuning o.a. bij:balbalanstraining,ondersteuning bij bekkenbodem problematiek,dry needling-triggerpointtherapie/TPT,handtherapie,hart-/longrevalidatie,begeleiding bij houdingscorrectie,ontspanningstherapie,medical taping,manuele therapie,personal coaching/FMSA methodiek,sportrevalidatie,Alle behandelaars zijn Register Fysiotherapeuten.

Fysiotherapie Aalden/Zweeloo Lees verder >>

Tandarts praktijk Aalden spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Aalden: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een goede tandartspraktijk regio Aalden? Op deze pagina vind je een overzicht van alle beste tandartspraktijken in Aalden! Daarnaast staan hier alle narcosetandartsen en angst tandartsen regio Aalden. Op deze manier vind je op deze pagina altijd de beste angsttandarts in Aalden / Drenthe die bij jouw wensen past. Klik op dit bericht en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Aalden: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top