Koekange

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek Koekange? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in omgeving Koekange – Drenthe!

Merima Praktijk Alternatieve Geneeswijze beoordeling

Merima

Binnen de praktijk Mens-con-Sens wordt er op een unieke, zachte en subtiele wijze gewerkt. Echter met een diepgaande werking op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.Er wordt gewerkt met zachte aanraking en nieuwe verrassende bewegingsmogelijkheden. Daar waar nodig vinden er ook inzichtgevende gesprekken plaats. Bij veel klachten wordt Cranio Sacraal therapie ingezet. Het Cranio Sacrale

Merima Lees verder >>

Zorgboerderij De Groene Weide ervaring instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Zorgboerderij De Groene Weide

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij De Groene Weide Lees verder >>

Tandarts praktijk Koekange spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Koekange: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar de beste tandartspraktijk regio Koekange? Op deze pagina vind je een overzicht van alle gerenommeerde tandartspraktijken Koekange! Ook vind je op ons overzicht alle angsttandartsen en narcose tandartsen regio Koekange. Zo vind je onze site altijd een tandarts regio Koekange of de beste tandartspraktijk in Sint Annaparochie – Friesland welke bij jou past. Bekijk het nu en vind jouw ideale tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Koekange: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top