Odoorn

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek Odoorn? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Odoorn Drenthe!

BoJoYa BV instellingen gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

BoJoYa BV

De Berkenhoek uit Beek organiseert voor kinderen en jong volwassenen met een PGB (PersoonsGebonden Budget) logeer momenten waar je andere mensen kunt ontmoeten, nieuwe ervaringen opdoet en een stap zet in de richting van zelfstandigheid. Wij trekken er samen op uit, om er een leuke dag, dagdeel of weekend van te maken.

BoJoYa BV Lees verder >>

Verbeter Presteren ervaringen kliniek Alternatieve Geneeswijze

Verbeter Presteren

Unplug biedt hoofdzakelijk Mindfulness trainingen en coaching aan in Diemen, Amsterdam IJburg en Amsterdam Oost.Daarnaast verzorgt Unplug allerlei massages en aromatherapie. Dit kan op losse basis, maar ook als totaalpakket.Ik heb mijn bedrijf Unplug genoemd nadat ik geïnspireerd was geraakt door een challenge om een week lang zonder internet, radio, TV en kranten te leven.

Verbeter Presteren Lees verder >>

Paasbergen De Woonwijkcentrum Treant Zorggroep ziekenhuis kliniek review

Paasbergen De Woonwijkcentrum Treant Zorggroep

In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de best mogelijke zorg te leveren. Iedere pati├źnt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers. Meander levert zorg op vijf locaties in Amersfoort, Baarn, Soest en Nijkerk.

Paasbergen De Woonwijkcentrum Treant Zorggroep Lees verder >>

Tandarts praktijk Odoorn spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Odoorn: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een goede tandarts in Odoorn? Op dit bericht vind je een kaart van alle beste tandartspraktijken in Odoorn! Ook staan hier alle angsttandartsen en narcose tandartsen Odoorn. Op deze manier vind je onze site altijd een tandarts in Odoorn of de beste narcosetandarts in De Drait – Friesland die bij jouw wensen past. Klik op dit bericht en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Odoorn: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top