Roden

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Roden? Geen probleem hier vind u goede klinieken in omgeving Roden – Drenthe!

Fysiotherapie Maatschap Manuele Therapie fysio

Fysiotherapie Maatschap Manuele Therapie

Fysiotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar cliënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.Fysiotherapie Maasstaete onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, innovatie, flexibiliteit en

Fysiotherapie Maatschap Manuele Therapie Lees verder >>

Natuurgeneeskundige Therapiën Praktijk voor kosten Alternatieve geneeswijzen

Natuurgeneeskundige Therapiën Praktijk voor

Natuurgeneeskunde praktijk GezondGoed geeft cursussen en behandelingen die gericht zijn om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.Ontspannen, energie, balans en vitaliteit zijn belangrijke kernwoorden hierbij. Angelique den Engelsen helpt je graag op weg. Angelique is Traditioneel Reikimaster en Holistisch Reiki therapeut. Tevens is zij voedingsadviseur. Gespecialiseerd in de Orthomoleculaire voedingsleer. Ayurveda en Natuurvoeding.

Natuurgeneeskundige Therapiën Praktijk voor Lees verder >>

DoYouCare jeugdzorg mediator

DoYouCare

Wij bieden hulpverlening aan gezinnen waar problemen in de opvoedingssituatie zijn ontstaan. Bij de hulp staan de veiligheid en ontwikkelingskansen van het kind voorop. De vraag die telkens terugkeert is: wat heeft dít kind nodig? Nauw verbonden hiermee is de vraag: wat hebben de ouders/opvoeders nodig om dit kind te helpen gezond op te groeien?

DoYouCare Lees verder >>

Bachbloesemtherapie beoordelingen Praktijk Alternatieve Geneeswijze

Bachbloesemtherapie

Lijdt jeLijdt je aan stress, angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is?Reiki is een Japanse spirituele methode die werkt met zachte aanraking. Reiki brengt balans, ontspanning en bevordert genezing.Atlas Reiki bestaat sinds 2002.Reiki BehandelingenReiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest.

Bachbloesemtherapie Lees verder >>

Stichting Sprank Locatie Bernhardpassage gehandicaptenzorg ervaringen

Stichting Sprank Locatie Bernhardpassage

De Bun is een 24-uurs woonvoorziening waar begeleiding en ondersteuning, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt, wordt geboden. Samen met de cliënt wordt gezocht naar een passend antwoord op elke vraag.De Bun bestaat uit gekoppelde eengezinswoningen in de woonwijk Drievliet in Ridderkerk. In de voorziening zijn een aantal gezamenlijke woonkamers en daarnaast heeft iedere

Stichting Sprank Locatie Bernhardpassage Lees verder >>

Scroll naar top