Marrum

Opzoek naar een goede betrouwbare kliniek in Marrum? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Marrum – Friesland!

corona sneltest Marrum teststraat

Coronatest Marrum – uitslag in 15 min! Voor €65

Iemand uit je gezin heeft symptomen in Marrum van het coronavirus, moet je je laten testen? Het is voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat je in bepaalde situaties moet doen. Dat komt waarschijnlijk doordat er regelmatig veranderingen in de regels omtrent het covid-19 zijn. Daardoor is het erg lastig om op de hoogte […]

Coronatest Marrum – uitslag in 15 min! Voor €65 Lees verder >>

Tandarts praktijk Marrum spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Marrum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een tandarts Marrum? Op deze pagina vind je een overzicht van alle gerenommeerde tandartsen regio Marrum! Ook staan onze site alle narcosetandartsen en angst tandartsen Marrum. Hierdoor vind je op ons overzicht altijd de beste spoed tandarts Marrum – Friesland die bij jou past. Klik op deze pagina en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Marrum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Natuurgeneeskundige Praktijk J. de Vries artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde

Natuurgeneeskundige Praktijk J. de Vries

Natuurgeneeskunde praktijk GezondGoed geeft cursussen en behandelingen die gericht zijn om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.Ontspannen, energie, balans en vitaliteit zijn belangrijke kernwoorden hierbij. Angelique den Engelsen helpt je graag op weg. Angelique is Traditioneel Reikimaster en Holistisch Reiki therapeut. Tevens is zij voedingsadviseur. Gespecialiseerd in de Orthomoleculaire voedingsleer. Ayurveda en Natuurvoeding.

Natuurgeneeskundige Praktijk J. de Vries Lees verder >>

Fysiotherapie Marrum & Hallum physiotherapie

Fysiotherapie Marrum & Hallum

Welkom bij Fysiotherapie Mariëlle Smeets te Wolder Maastricht.Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegings. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart, bekkenbodem en huid kunnen worden behandeld.De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer

Fysiotherapie Marrum & Hallum Lees verder >>

Scroll naar top