Noordwolde

Opzoek naar een betrouwbare kliniek Noordwolde? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Noordwolde Friesland!

Coronatest Noordwolde met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Noordwolde, Oosterstreek Kies 80+ PCR TEST locaties

Met welke symptomen in Noordwolde is het een corona sneltest in Noordwolde een goed idee? Testen op het covid-19 is voor veel mensen ontzettend spannend. Hierom zijn er ook erg veel mensen voor wie het nog niet helemaal duidelijk is wanneer ze nou eigenlijk een coronasneltest af moeten nemen. Als je op dit moment symptomen […]

CORONATEST Noordwolde, Oosterstreek Kies 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Gezondheidscentrum De Wissel diarree huisarts

Gezondheidscentrum De Wissel

Huisartsenpraktijk ’t Gasthuis kunt u bellen voor (vóór 10.00u):- Het maken van een afspraak bij uw huisarts.- Het aanvragen van een telefonisch consult met uw huisarts (de huisarts belt u terug)- Het maken van een afspraak met de assistente of praktijkondersteuner.- Het aanvragen van een visite, herhalingsrecepten, uitslagen en overige vragen.

Gezondheidscentrum De Wissel Lees verder >>

Tandarts praktijk Noordwolde spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Noordwolde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een goede tandarts in Noordwolde? Hier vind je een overzicht van alle beste tandartsen regio Noordwolde! Daarnaast staan onze site alle angsttandartsen en narcose tandartsen in Noordwolde. Hierdoor vind je onze site altijd een tandarts regio Noordwolde of een ervaren spoed tandarts in Woubrugge – Zuid Holland welke bij jou past. Klik snel door en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Noordwolde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

VERR@Zorg beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

VERR@Zorg

Tragel is de grootste zorgaanbieder van verstandelijk gehandicaptenzorg in Zeeuws-Vlaanderen. Kwalitatieve zorg binnen een transmurale organisatie waarbij het accent ligt op begeleiden, ontwikkelen en handelen. Tragel werkt aan een mooi leven voor mensen met een verstandelijke beperking, waarin de cliënt zelf de regie heeft en wij ondersteunen met goede zorg en betrokkenheid. Onze cliënten staan

VERR@Zorg Lees verder >>

Zorgboerderij De Golden Raand instellingen gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten kliniek review

Zorgboerderij De Golden Raand

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij De Golden Raand Lees verder >>

Scroll naar top