Noordwolde

Opzoek naar een betrouwbare kliniek Noordwolde? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Noordwolde Friesland!

VERR@Zorg beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

VERR@Zorg

Tragel is de grootste zorgaanbieder van verstandelijk gehandicaptenzorg in Zeeuws-Vlaanderen. Kwalitatieve zorg binnen een transmurale organisatie waarbij het accent ligt op begeleiden, ontwikkelen en handelen. Tragel werkt aan een mooi leven voor mensen met een verstandelijke beperking, waarin de cliënt zelf de regie heeft en wij ondersteunen met goede zorg en betrokkenheid. Onze cliënten staan

VERR@Zorg Lees verder >>

Zorgboerderij De Golden Raand instellingen gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten kliniek review

Zorgboerderij De Golden Raand

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij De Golden Raand Lees verder >>

Tandarts praktijk Noordwolde spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Noordwolde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een goede tandartspraktijken Noordwolde? Hier vind je een overzicht van alle betrouwbare tandartspraktijk regio Noordwolde! Daarnaast vind je onze site alle narcosetandartsen en angst tandartsen Noordwolde. Op deze manier vind je op ons overzicht altijd een ervaren tandartspraktijk regio Noordwolde / Friesland die bij jouw wensen past. Bekijk deze pagina en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Noordwolde: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Fysiotherapie Noordwolde fysio manuele therapie

Fysiotherapie Noordwolde

De praktijk behandeld mensen voor kortdurende zorg, begeleidt trainings- en revalidatietrajecten na opname in het ziekenhuis, heeft voor diverse chronische aandoeningen beweegprogrammas, biedt preventieve zorg, en werkt multidisciplinair samen met andere beroepsgroepen binnen Neede.Er is samenwerking met regionale instellingen zoals het Medisch Spectrum Twente, Streekziekenhuis Koningin Beatrix, revalidatiecentrum het Roessingh, Interregionaal Kankerinstituut IKST, ZMLK school

Fysiotherapie Noordwolde Lees verder >>

Scroll naar top