Tzum

Coronatest Tzum met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Tzum, Hitzum Keuze uit 80+ PCR TEST locaties

Is een corona test eigenlijk wel nauwkeurig? Het covid-19 wordt door erg veel mensen besproken. Zo komen er dagelijks enorm veel nieuwe besmettingen bij en veranderen de maatregelen erg vaak. Echter, het veranderen van de maatregelen en het voldoende testen is van belang om ervoor te zorgen dat het aantal besmettingen niet te snel toeneemt. […]

CORONATEST Tzum, Hitzum Keuze uit 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Zorgboerderij Berne Wille beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Zorgboerderij Berne Wille

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij Berne Wille Lees verder >>

Sluis Voedings- & Dieetadvies Grietje van der voedingsconsulent

Sluis Voedings- & Dieetadvies Grietje van der

Ik ben gewichtsconsulent, voedingscoach en hormoonfactor trainer. Met mijn voor jou op maat gemaakt programma zorg ik ervoor dat jij in balans komt, je energieker voelt, gezonder leeft en bovendien op gewicht blijft. Geen crashdieet, geen wonderpillen en afslankdrankjes. Geen jo-jo effect meer.Ik werk in regio Drechtsteden en kom bij je thuis. Lekker makkelijk.

Sluis Voedings- & Dieetadvies Grietje van der Lees verder >>

Scroll naar top