Baflo

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Baflo? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in de regio Baflo Groningen!

Huisartsenpraktijk Baflo arts opleiding {stad}

Huisartsenpraktijk Baflo

De spreekuren vinden plaats van 8.30 – 11.30 uur en van 14.30 – 16.30 uur.Dr. Arninkhof houdt spreekuur op dinsdag, woensdagochtend en donderdag.Dr. Roelink houdt spreekuur op maandag, woensdagochtend en vrijdag.Woensdagmiddag is de praktijk gesloten (vanaf 12.00 uur). U kunt deze middag voor dringende zaken terecht bij de waarnemend huisarts (dr. Bosscha tel: 0546 812093).Voor

Huisartsenpraktijk Baflo Lees verder >>

Fysio aan 't Wad fysio

Fysio aan ‘t Wad

Allerdaagse bewegingen:lopen, tillen, bukken, het gaat allemaal gedachtenloos. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. De problemen kunnen plaatselijk zijn, zoals een verkrampte spier of een stijf gewricht. Het kan ook te maken hebben met bewegen: moeilijk kunnen bukken, pijn bij traplopen, verkeerde ademhaling. Of met activiteiten:

Fysio aan ‘t Wad Lees verder >>

Fysiotherapie Marian Eikelenstam massage fysio

Fysiotherapie Marian Eikelenstam

Voor alle vormen van fysiotherapie, manuele therapie en medische fitness in Riethoven en Bergeijk.Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof is uw specialist voor alle vormen van fysiotherapie (dus ook kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie en overige specialismen in fysiotherapie), manuele therapie en medische fitness.Wij heten u graag van harte welkom in een van de vier

Fysiotherapie Marian Eikelenstam Lees verder >>

Tandarts praktijk Baflo spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Baflo: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een nieuwe tandartspraktijk in Baflo? Hier vind je een kaart van alle beste tandartspraktijken Baflo! Daarnaast staan op deze pagina alle angsttandartsen en narcose tandartsen Baflo. Hierdoor vind je onze site altijd een tandarts in Baflo of een narcosetandarts regio Emst – Gelderland die bij jouw wensen past. Klik op dit bericht en vind jouw tandarts!

Tandarts praktijk Baflo: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top