Eenrum

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Eenrum? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in de regio Eenrum Groningen!

kanzogroen kosten instellingen gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

kanzogroen

De Stichting heeft een protestants christelijke levensovertuiging. Die overtuiging is uitgangspunt voor onze missie en visie: elk mens is gelijkwaardig en dient als zodanig met respect benaderd te worden. Stichting IJsselmonde-Oost staat midden in de samenleving, waardoor er een wisselwerking is tussen de mensen en hetgeen de samenleving te bieden heeft. De Stichting ziet het

kanzogroen Lees verder >>

Ergotherapie Praktijk Haan beoordelingen ergotherapie

Ergotherapie Praktijk Haan

Ergotherapie Midden Limburg helpt volwassenen en kinderen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Zelfstandig kunnen functioneren is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Heeft u bijvoorbeeld moeite met uw persoonlijke verzorging of met het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten? Kunt u zich moeilijk verplaatsen in en rondom uw woning? Of ondervindt uw kind misschien

Ergotherapie Praktijk Haan Lees verder >>

Fysio aan 't Wad fysio

Fysio aan ‘t Wad

Allerdaagse bewegingen:lopen, tillen, bukken, het gaat allemaal gedachtenloos. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. De problemen kunnen plaatselijk zijn, zoals een verkrampte spier of een stijf gewricht. Het kan ook te maken hebben met bewegen: moeilijk kunnen bukken, pijn bij traplopen, verkeerde ademhaling. Of met activiteiten:

Fysio aan ‘t Wad Lees verder >>

A.J. Hansems- Pratijk voor Fysiotherapie en Manuele Ther. fysiotherapeut opleiding

A.J. Hansems- Pratijk voor Fysiotherapie en Manuele Ther.

De algemeen fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat.Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.De behandeling kan onder meer bestaan uit oefentherapie en massagetherapie.Daarnaast zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in.

A.J. Hansems- Pratijk voor Fysiotherapie en Manuele Ther. Lees verder >>

Tandarts praktijk Eenrum spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Eenrum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een nieuwe tandartspraktijken regio Eenrum? Op deze pagina vind je een kaart van alle betrouwbare tandartspraktijken regio Eenrum! Ook vind je onze site alle angsttandartsen en narcose tandartsen in Eenrum. Zo vind je op deze pagina altijd een tandarts Eenrum of de beste nood tandarts regio Exloo welke bij jou past. Bekijk deze pagina en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Eenrum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top