Lottum

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Lottum? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Lottum – Limburg!

Luuster Ervaren instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Luuster

Bij Atelier De Kunstvlieg kunnen de deelnemers hun dag een zinvolle invulling geven, door uiteenlopende kunstzinnige activiteiten uit te oefenen. Dit geschiedt individueel of in groepsverband onder deskundige begeleiding van pedagogisch en artistiek opgeleide medewerkers. Deze begeleiding gaat uit van de individuele mogelijkheden van de deelnemers.

Luuster Lees verder >>

Fysio- en Manuele Therapie Maurice Koenen behandeling fysiot

Fysio- en Manuele Therapie Maurice Koenen

De Maatschap Fysiotherapeuten Bolsward is in 1976 als eenmanszaak gestart en in 1981 voortgezet als groepspraktijk. Wij zijn met zeven fysiotherapeuten werkzaam in onze vier vestigingen in Bolsward, Nijland en Blauwhuis in Friesland. Naast algemene fysiotherapie zijn de volgende specialisaties aanwezig:-manuele therapie-bekkenfysiotherapie-kinderfysiotherapie-sportfysiotherapie-dry needling-ontspanningstherapie-echografie-medische training

Fysio- en Manuele Therapie Maurice Koenen Lees verder >>

Tandarts praktijk Lottum spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Lottum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een tandartspraktijken regio Lottum? Op dit bericht vind je een kaart van alle gerenommeerde tandartspraktijken regio Lottum! Ook staan hier alle angsttandartsen en narcose tandartsen regio Lottum. Hierdoor vind je op ons overzicht altijd een nood tandarts in Lottum welke bij jouw wensen past. Bekijk het nu en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Lottum: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Fysiotherapie Maasdorpen Martens physiotherapie

Fysiotherapie Maasdorpen Martens

Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar niet voor iedereen. Bewegen kan ook een last zijn. Vaak kunnen die klachten uitstekend worden behandeld. Dat is het specialisme van de fysiotherapeut. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Fysiotherapie wordt al eeuwen toegepast. Bijvoorbeeld

Fysiotherapie Maasdorpen Martens Lees verder >>

Scroll naar top