Oirsbeek

Bent u opzoek naar een goede betrouwbare kliniek in Oirsbeek? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in omgeving Oirsbeek – Limburg!

van Grunsven Begeleiding & Coaching instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten beoordeling

van Grunsven Begeleiding & Coaching

Tragel is de grootste zorgaanbieder van verstandelijk gehandicaptenzorg in Zeeuws-Vlaanderen. Kwalitatieve zorg binnen een transmurale organisatie waarbij het accent ligt op begeleiden, ontwikkelen en handelen. Tragel werkt aan een mooi leven voor mensen met een verstandelijke beperking, waarin de cliƫnt zelf de regie heeft en wij ondersteunen met goede zorg en betrokkenheid. Onze cliƫnten staan

van Grunsven Begeleiding & Coaching Lees verder >>

Diƫtistenpraktijk C BonnƩ cursus gewichtsconsulent

Diƫtistenpraktijk C BonnƩ

Voor voedingsgerelateerde problemen en/of dieetadvies, bent u bij Diƫtistenpraktijk Bionda te Mill en Haps aan het juiste adres. Of u nu op advies komt van een arts, of op eigen initiatief iets wilt veranderen aan uw voedingspatroon. Diƫtistenpraktijk Bionda is gespecialiseerd in emotie-eten bij overgewicht / obesitas, diabetes mellitus (suikerziekte) en kinderdiƫtetiek.

Diƫtistenpraktijk C BonnƩ Lees verder >>

Fysiotherapie Worms/Asego manueel therapeut

Fysiotherapie Worms/Asego

De kernwaarden die wij als Fysiotherapiepraktijk hebben opgesteld zijn voor ons richtlijnen hoe en in welke sfeer wij onze cliƫnten, huisartsen, zorgverzekeraars en collegas benaderen en behandelen. Deze kernwaarden proberen wij zorgvuldig uit te dragen naar onze omgeving. Ieder jaar nemen wij ƩƩn kernwaarde als speerpunt. In 2012 blijft dit klantvriendelijkheid. We gaan deze kernwaarde

Fysiotherapie Worms/Asego Lees verder >>

Tandarts praktijk Oirsbeek spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Oirsbeek: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een goede tandarts in Oirsbeek? Op onze site vind je een overzicht van alle goede tandartsen Oirsbeek! Daarnaast vind je op ons overzicht alle angsttandartsen en narcose tandartsen in Oirsbeek. Zo vind je onze site altijd een tandartspraktijk regio Oirsbeek welke bij jouw wensen past. Bekijk deze pagina en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Oirsbeek: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Scroll naar top