Valkenburg

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Valkenburg? Geen probleem hier vind u de beste klinieken in omgeving Valkenburg – Limburg!

P A J van de Kar artsen opleiding {stad}

P A J van de Kar

Huisartsenpraktijk Olthof is een solo praktijk waarbij persoonlijke aandacht en goede zorg op maat bovenaan staan. Het praktijkteam is ervaren en professioneel.Het team bestaat uit-Twee Huisartsen,-Praktijkassistentes, voor het maken van spreekuur afspraken, bloeddruk controle, wratten spreekuur, enzovoort.-Twee Praktijk Ondersteuners Huisartsen Somatiek, zij verzorgen onder andere Diabetes controles, Cardiovasculaire risicomanagement, Ouderen zorg en Bloeddruk controles, -Praktijk

P A J van de Kar Lees verder >>

Centrum Fysiotherapie Valkenburg fysio manuele therapie

Centrum Fysiotherapie Valkenburg

Fysiotherapie Het Centrum is al ruim veertig jaar een begrip in Dieren e.o. Wij zijn een specialist op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, geriatrische fysiotherapie, sportfysiotherapie en nog veel meer.Binnen onze praktijk werken we altijd met behandelmethoden die state of the art zijn en dus gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Centrum Fysiotherapie Valkenburg Lees verder >>

Kempen Ergotherapiepraktijk Fysio Polfermolen S kosten ergotherapie

Kempen Ergotherapiepraktijk Fysio Polfermolen S

Zelf uit bed kunnen komen, jezelf aankleden, de trap aflopen, boodschappen doen, een eigen maaltijd bereiden. Zelfstandigheid is een groot goed en een beperking, van wat voor aard dan ook, hoeft niet te betekenen dat zelfstandigheid tot het verleden behoort. Ergotherapie helpt mensen met problemen of beperkingen in hun dagelijks functioneren om weer zo zelfstandig

Kempen Ergotherapiepraktijk Fysio Polfermolen S Lees verder >>

Daelhuys jeugdzorg mediator ervaringen

Daelhuys

Wij bieden hulpverlening aan gezinnen waar problemen in de opvoedingssituatie zijn ontstaan. Bij de hulp staan de veiligheid en ontwikkelingskansen van het kind voorop. De vraag die telkens terugkeert is: wat heeft dít kind nodig? Nauw verbonden hiermee is de vraag: wat hebben de ouders/opvoeders nodig om dit kind te helpen gezond op te groeien?

Daelhuys Lees verder >>

Brandts Ergotherapeut K M H G beoordelingen ergotherapie

Brandts Ergotherapeut K M H G

De Stichting Beatrixoord Noord-Nederland financiert projecten en wetenschappelijk onderzoek binnen het Centrum voor Revalidatie. De stichting steunt initiatieven gericht op revalidatie en (re)integratie van mensen in Noord-Nederland met een lichamelijke handicap en/of een chronische ziekte.Zo zijn met steun van de Stichting bijvoorbeeld het Brinkhuis gerealiseerd en de nieuwe speeltuin van de Kinderrevalidatie.

Brandts Ergotherapeut K M H G Lees verder >>

Scroll naar top