Elsendorp

Coronatest Elsendorp met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Elsendorp, De Rips Kies 80+ PCR TEST locaties

Wat is de reden dat het zo lang duurt voordat je de uitslag van een PCR-test krijgt? Er is als sinds het begin van de coronacrisis een probleem dat het erg lang kan duren voordat je de uitslag van een PCR-test krijgt. De PCR-test is de testmethode die al vanaf de start van de coronacrisis […]

CORONATEST Elsendorp, De Rips Kies 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Zelfstandig Behandel Centrum Nij Geertgen ziekenhuis ervaringen

Zelfstandig Behandel Centrum Nij Geertgen

De Travel Clinic is er voor iedereen die voor korte of langere tijd naar de (sub)tropen gaat. Of u nu vakantieganger, wereldreiziger, expat of zakenreiziger bent, voor iedereen geldt dezelfde vraag: hoe blijf ik tijdens mijn verblijf over de grens gezond? Wij geven informatie over de gezondheidszorg in andere landen als persoonlijke reisadviezen.

Zelfstandig Behandel Centrum Nij Geertgen Lees verder >>

Bakkers Praktijk voor Natuurgeneeswijze P artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde

Bakkers Praktijk voor Natuurgeneeswijze P

Lijdt jeLijdt je aan stress, angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is?Reiki is een Japanse spirituele methode die werkt met zachte aanraking. Reiki brengt balans, ontspanning en bevordert genezing.Atlas Reiki bestaat sinds 2002.Reiki BehandelingenReiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest.

Bakkers Praktijk voor Natuurgeneeswijze P Lees verder >>

Scroll naar top