Someren

Bent u opzoek naar een goede betrouwbare kliniek in Someren? Geen probleem hier vind u gerenommeerde klinieken in de regio Someren Noord Brabant!

Tandarts praktijk Someren spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Someren: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een tandartspraktijk Someren? Op onze site vind je een kaart van alle betrouwbare tandartsen regio Someren! Ook staan onze site alle angsttandartsen en narcose tandartsen Someren. Op deze manier vind je op ons overzicht altijd een narcosetandarts regio Someren – Noord Brabant die bij jou past. Bekijk deze pagina en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Someren: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Maas Anne instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten beoordeling

Maas Anne

Bij Atelier De Kunstvlieg kunnen de deelnemers hun dag een zinvolle invulling geven, door uiteenlopende kunstzinnige activiteiten uit te oefenen. Dit geschiedt individueel of in groepsverband onder deskundige begeleiding van pedagogisch en artistiek opgeleide medewerkers. Deze begeleiding gaat uit van de individuele mogelijkheden van de deelnemers.

Maas Anne Lees verder >>

Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw arts opleiding {stad}

Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw

Sinds 1 februari zijn de huisartsenpraktijken van Harkema en Augustinusga samengevoegd. Ze gaan nu samen verder onder de naam Huisartsenpraktijk het Homeer.Het Homeer is een stroompje dat van Harkema naar Augustinusga en Surhuizum loopt. Het loopt langs de straat de Homear in Harkema en eindigt bij de Pypketsjerke in Augustinusga. Het verbindt dus de twee

Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw Lees verder >>

MiSaaM gehandicaptenzorg ervaringen

MiSaaM

MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid. Daarnaast zetten wij onze kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor

MiSaaM Lees verder >>

Scroll naar top