Sprang-Capelle

Coronatest Sprang-Capelle met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Sprang-Capelle, Waspik Kies 80+ PCR TEST locaties

Een corona test in de buurt van Hengelo Er komen dagelijks erg veel nieuwe corona besmettingen bij. De kans dat je te maken krijgt met een besmettingen neemt dan ook toe. Als de kans aanwezig is dat je besmet bent geraakt met Covid-19, dan is het noodzakelijk om een test te doen. Zo voorkom je […]

CORONATEST Sprang-Capelle, Waspik Kies 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Apotheek Vrijhoeve online apotheek

Apotheek Vrijhoeve

Apotheek van den Berg is één van de zeven apotheken in de deelgemeente Hoogvliet Rotterdam en draagt zorg voor geneesmiddelen en andere gezondheidsartikelen.Bij Apotheek van den Berg staan klanten centraal. Wij bieden een optimale service, uitstekende kwaliteit en staan graag voor iedereen klaar. Wij bieden ook services waar de klanten gebruik van kunnen maken zoals:-Bezorgservice:

Apotheek Vrijhoeve Lees verder >>

Prezioso jeugdzorg mediator

Prezioso

Portalis is de interne school van Stichting Het Poortje Jeugdinrichtingen. Het Poortje biedt gedwongen behandeling en begeleiding aan circa 175 jongeren met ernstige gedragsproblemen in de leeftijd van 12 tot 23 jaar. Wij helpen deze jongeren door de juiste behandeling, onderwijs, arbeidstoeleiding en vrijetijdsbesteding, te werken aan een goede toekomst. Vanaf dag één betrekken we

Prezioso Lees verder >>

Ontspanningstherapie Praktijk Minkels ggd reizigersvaccinatie

Ontspanningstherapie Praktijk Minkels

In de praktijk worden mensen met klachten van lichamelijke, geestelijke en/of emotionele aard weer in balans gebracht. Dit gebeurt door middel van behandeling met homeopathische middelen. Tijdens een consult wordt uitvoerig naar de klacht gekeken, en daarnaast ook naar de hele mens. Wie bent u, wat beweegt u en waardoor bent u uit balans geraakt?

Ontspanningstherapie Praktijk Minkels Lees verder >>

Fysio 98 Therapie Molenschot Van Riel fysio kosten

Fysio 98 Therapie Molenschot Van Riel

Allerdaagse bewegingen:lopen, tillen, bukken, het gaat allemaal gedachtenloos. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. De problemen kunnen plaatselijk zijn, zoals een verkrampte spier of een stijf gewricht. Het kan ook te maken hebben met bewegen: moeilijk kunnen bukken, pijn bij traplopen, verkeerde ademhaling. Of met activiteiten:

Fysio 98 Therapie Molenschot Van Riel Lees verder >>

Scroll naar top