Volkel

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Volkel? Geen probleem hier vind u betrouwbare klinieken in omgeving Volkel Noord Brabant!

corona sneltest Volkel teststraat

Coronatest Volkel – uitslag in 15 min! Voor €65

Waar moet je naartoe gaan als je last hebt van symptomen in Volkel van het coronavirus? Er zijn een hoop plekken in Nederland waar je je kunt laten testen op besmetting met het coronavirus. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om zich in de buurt te laten testen. Dat is erg fijn om meerdere redenen. […]

Coronatest Volkel – uitslag in 15 min! Voor €65 Lees verder >>

Tandarts praktijk Volkel spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Volkel: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een goede tandartspraktijken regio Volkel? Hier vind je een kaart van alle betrouwbare tandarts Volkel! Daarnaast staan hier alle angsttandartsen en narcose tandartsen regio Volkel. Hierdoor vind je op deze pagina altijd de beste spoed tandarts regio Volkel / Noord Brabant die bij jou past. Klik snel door en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Volkel: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Zorgboerderij Gemma van Driel instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten ervaringen

Zorgboerderij Gemma van Driel

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij Gemma van Driel Lees verder >>

NXTFysio Volkel-Odiliapeel fysio zorgverzekering

NXTFysio Volkel-Odiliapeel

NXT FysioSinds 1 januari 2017 zijn wij onderdeel van NXT Fysio: een praktijk met 5 locaties tw: Best,Oirschot, Veghel, Volkel en Odiliapeel , met nog meer disciplines en mogelijkheden, zoals sinds kort echo en shockwave.Wij zijn aangesloten bij Claudicationet, FysUVO (COPD)De praktijk is in 1980 gestart in Odiliapeel en in 2006 samengevoegd met de collegapraktijk

NXTFysio Volkel-Odiliapeel Lees verder >>

Scroll naar top