Heemskerk

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek in Heemskerk? Geen probleem hier vind u goede klinieken in omgeving Heemskerk Noord Holland!

Praktijk v. Natuurgeneesk. en Algemene Geneeskunde antroposofische huisarts {stad}

Praktijk v. Natuurgeneesk. en Algemene Geneeskunde

Huisartsenpraktijk H.E.H. Hamelers & J.J.W.H. Renzema te Weert.Spreekuur is elke dag ’s morgens van 8.00 tot 11.00 uur en ’s middags van 14.30 tot 16.30 uur. Bij voorkeur ’s morgens voor 10.30 uur telefonisch een afspraak maken bij de assistent. Gelieve na 14.00 uur bellen voor het opvragen van uitslagen of andere niet dringende zaken.

Praktijk v. Natuurgeneesk. en Algemene Geneeskunde Lees verder >>

Tandarts praktijk Heemskerk spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Heemskerk: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Aan het zoeken naar een nieuwe tandartspraktijken Heemskerk? Op deze pagina vind je een verzameling van alle gerenommeerde tandartspraktijken in Heemskerk! Ook staan hier alle angsttandartsen en narcose tandartsen regio Heemskerk. Op deze manier vind je op ons overzicht altijd een tandarts Heemskerk of de beste tandarts regio Sint Laurens – Zeeland die bij jouw wensen past. Bekijk het nu en ontdek het zelf!

Tandarts praktijk Heemskerk: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Fysiotherapie Hart van Heemskerk massage fysio

Fysiotherapie Hart van Heemskerk

De praktijk levert al meer dan 25 jaar fysiotherapeutische zorg in de regio Heemskerk, Beverwijk, Velsen Noord, Castricum en Uitgeest. Onze specialisaties zijn manuele therapie, kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie manuele lymfedrainage en behandeling van de ziekte van Parkinson (lid ParkinsonNet Beverwijk).De praktijk is volledig rolstoel toegankelijk, heeft 7 ruime behandelkamers, 2 behandelruimtes voor kinderfysiotherapie, kleedkamers met

Fysiotherapie Hart van Heemskerk Lees verder >>

Fitmetvisie (Fitplan) behandeling fysiot

Fitmetvisie (Fitplan)

We zijn een fysiotherapie praktijk die door teamwerk en expertise adequaat inspeelt op de gezondheidsvragen van voornamelijk knie- rug- nek-schouderklachten.Door gerichte scholing, nascholing, het gebruik van protocollen en samenwerking binnen kennisnetwerken kunnen wij deze expertise (blijven) leveren. Samenwerken is het uitgangspunt binnen de praktijk. Is de expertise niet binnen de praktijk dan vinden we die

Fitmetvisie (Fitplan) Lees verder >>

Scroll naar top