Middenbeemster

Bent u opzoek naar een gerenommeerde kliniek Middenbeemster? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Middenbeemster Noord Holland!

corona sneltest Middenbeemster teststraat

Coronatest Middenbeemster – uitslag in 15 min! Voor €65

Een negatieve corona uitslag, wat nu? Wanneer je jezelf laat testen op het covid-19 Middenbeemster, kan het voorkomen dat de uitslag negatief is. Mocht dit het geval zijn, dan hoef je jezelf niet aan bepaalde maatregelen te houden. Er zijn een aantal maatregelen waar je niets mee hoeft te doen. Het is immers verstandig om […]

Coronatest Middenbeemster – uitslag in 15 min! Voor €65 Lees verder >>

Tandarts praktijk Middenbeemster spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Middenbeemster: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar een tandarts Middenbeemster? Op deze pagina vind je een overzicht van alle betrouwbare tandartsen Middenbeemster! Ook staan hier alle narcosetandartsen en angst tandartsen in Middenbeemster. Zo vind je op deze pagina altijd een goede spoed tandarts regio Middenbeemster – Noord Holland welke bij jou past. Klik op deze pagina en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Middenbeemster: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Kernpraktijk Fysiotherapie Beemster fysio kosten

Kernpraktijk Fysiotherapie Beemster

Fysiotherapie Keijsers gevestigd in Gezondheidscentrum Munstergeleen heeft als doelstelling het optimaliseren van uw gezondheid, waarbij tussen de patiënt en de fysiotherapeut, vertrouwen, kwaliteit, professionaliteit en respect de belangrijkste factoren zijn voor het slagen van de therapie.Fysiotherapie Keijsers beoogt kwaliteit en moderne praktijkvoering door aanwezigheid van 2 praktijkondersteuners & 8 enthousiaste fysiotherapeuten met diverse verbijzonderde specialisaties.

Kernpraktijk Fysiotherapie Beemster Lees verder >>

Zorgboerderij Boom-van de Nes instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten beoordeling

Zorgboerderij Boom-van de Nes

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Zorgboerderij Boom-van de Nes Lees verder >>

Tandartsenpraktijk Schmidt en Tambach bang voor tandarts

Tandartsenpraktijk Schmidt en Tambach

Sanadens Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie is een moderne tandartspraktijk die gelegen is in de nabijheid van winkelcentrum Anklaar. Bij Sanadens weten we hoe belangrijk een goed verzorgd gebit is. Samen met u zullen wij er alles aan doen om uw (eigen) gebit mooi en gezond te houden. Binnen onze praktijk kunt u dan ook

Tandartsenpraktijk Schmidt en Tambach Lees verder >>

Scroll naar top