Wissenkerke

Opzoek naar een gerenommeerde kliniek in Wissenkerke? Geen probleem hier vind u goede klinieken in de regio Wissenkerke Zeeland!

Coronatest Wissenkerke met PCR sneltest op locatie

CORONATEST Wissenkerke, Geersdijk Kies 80+ PCR TEST locaties

Hoeveel oversterfte is er dit jaar? Om de gevolgen van het corona virus in Wissenkerke goed in beeld te kunnen brengen, kan het helpen om te kijken naar de hoeveelheid oversterfte. Zo is er bijvoorbeeld in Amerika een oversterfte van 300.000 mensen. De oversterfte in Nederland wordt erg goed bijgehouden. Dit wordt al gedaan sinds […]

CORONATEST Wissenkerke, Geersdijk Kies 80+ PCR TEST locaties Lees verder >>

Snel Afvallen in Wissenkerke begeleid door Diëtist Wissenkerke

Begeleid Afvallen met diëtist Wissenkerke – Snel en Gezond!

👇Plan uw Gratis 3D scan👇️ Waarom diëtist Wissenkerke inschakelen een goed idee is De meeste mensen eten ongezonder dan ze graag zouden willen. Als je merkt dat je voeding niet helemaal op orde is, is het meestal aan te raden om een diëtist in Wissenkerke te bezoeken. Diëtist Wissenkerke heeft zich namelijk helemaal in voeding […]

Begeleid Afvallen met diëtist Wissenkerke – Snel en Gezond! Lees verder >>

Tandarts praktijk Wissenkerke spoedhulp door narcosetandarts en tandartsen

Tandarts praktijk Wissenkerke: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts

Opzoek naar de beste tandarts Wissenkerke? Op onze site vind je een verzameling van alle gerenommeerde tandartsen in Wissenkerke! Ook staan hier alle angsttandartsen en narcose tandartsen Wissenkerke. Hierdoor vind je op ons overzicht altijd een tandarts regio Wissenkerke of de beste nood tandarts regio Margraten die bij jou past. Klik snel door en vind jouw tandartspraktijk!

Tandarts praktijk Wissenkerke: Spoedhulp, Angsttandarts en narcose tandarts Lees verder >>

Yvonne de Bruin-de Groot beoordelingen instelling gehandicaptenzorg verstandelijk gehandicapten

Yvonne de Bruin-de Groot

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.Zij is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1200 cliënten van alle leeftijden.Wij laten ons inspireren door de antroposofische visie die de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt.

Yvonne de Bruin-de Groot Lees verder >>

Scroll naar top