Pijnacker

Bent u opzoek naar een betrouwbare kliniek Pijnacker? Geen probleem hier vind u betrouwbare klinieken in omgeving Pijnacker – Zuid Holland!

Praktijk Van Osch fysio kosten

Praktijk Van Osch

In de fysiotherapie praktijk Vrouwenhoflaan in Brielle (http:www.fysio-vrouwenhoflaan.nl) werken een aantal fysiotherapeuten: Inge Wagemakers (algemeen fysiotherapeut), Ilona Hilarius (algemeen fysiotherapeut, geriatrisch fysio i/o), GijsTjaberings (algemeen fysio-en manueel therapeut, visceraal en cranio-sacraal therapeut i/o, lid van ParkinsonNet (www.parkinsonweb.nl) en Claudicationet (www.claudicationet.nl) . Als aanvulling op de behandeling kan men ook een oefenprogramma krijgen uit de Medische

Praktijk Van Osch Lees verder >>

MAC ziekenhuis contactgegevens ervaringen

MAC

Het CVS/ME Centrum Amsterdam is in 1998 opgericht als een multidisciplinair centrum voor onderzoek en behandeling van moeheid. In april 2008 is de staf uitgebreid met een cardioloog. Het centrum is zelfstandig, geen onderdeel van een ziekenhuis of universiteit, maar wel met banden met universitaire centra in binnen en buitenland.

MAC Lees verder >>

Optieker kosten opticien

Optieker

Wij zijn een modern optiekbedrijf en werken met een enthousiast team. Naast briloptiek zijnwij gespecialiseerd in oogonderzoek en contactlenzen en hebben wij een zeer uitgebreide collectie monturen.Optiek Visie onderscheidt zich ten opzichte van andere opticiens vanwege de kennis en ervaring op het gebied van oogonderzoek, ook wel optometrie genoemd.

Optieker Lees verder >>

Scroll naar top